Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie i Oddział ZUS w Szczecinie

Usługi cateringowe, hotelarskie i restauracyjne

Tryb zamówienia Przetarg publiczny
Rodzaj zamówienia Usługi
Tytuł Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie i Oddział ZUS w Szczecinie
Zamawiający

Dostępne dla zalogowanych

Miejsce realizacji Szczecin
Data publikacji 2025-10-31
Data składania ofert 14/11/2025
Dokumenty do pobrania

Dostępne dla zalogowanych

Kod CPV 555212000 Usługi dowożenia posiłków
553000003 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
553200009 Usługi podawania posiłków
553210006 Usługi przygotowywania posiłków
Numer przetargu 6670989