14 dni bezpłatnego testu
| Tryb zamówienia | Zapytanie ofertowe |
|---|---|
| Rodzaj zamówienia | Usługi |
| Tytuł | Prowadzenie zajęć dydaktycznych przez przedstawicieli otoczenia społeczno-gospodarczego z zakresu dozwolone i niedozwolone substancje dodatkowe w produkcji żywności, technologiczne uwarunkowania jakości produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego, technologia i bezpieczeństwo pakowania i przechowywania żywności oraz przygotowanie instrukcji do zajęć laboratoryjnych i skryptów dydaktycznych dla studentów kierunku dietetyka |
| Zamawiający | Dostępne dla zalogowanych |
| Miejsce realizacji | Warszawa |
| Data publikacji | 2025-10-30 |
| Data składania ofert | 06/11/2025, Godzina 23:59 |
| Dokumenty do pobrania | Dostępne dla zalogowanych |
| Kod CPV | 803000007 Usługi szkolnictwa wyższego |
| Numer przetargu | 6665632 |
Używając tego serwisu zgadzasz się na przechowywanie plików cookies w przeglądarce na Twoim komputerze. Kontynuuj
