14 dni bezpłatnego testu
| Tryb zamówienia | Wynik | 
|---|---|
| Rodzaj zamówienia | Usługi | 
| Tytuł | Opracowanie projektu budowlanego na przebudowę i poprawę funkcjonalności kompleksu kuchennego w celu spełnienia wymogów sanitarnych i systemu HACCP wraz ze zmianą i optymalizacją procesu technologicznego przygotowania posiłków | 
| Zamawiający | Dostępne dla zalogowanych  | 
					
| Miejsce realizacji | podkarpackie | 
| Data publikacji | 2025-08-22 | 
| Kod CPV | 
														710000008 Usługi architektoniczne, budowlane, inżynieryjne i kontrolne  714200008 Architektoniczne usługi zagospodarowania terenu 713200007 Usługi inżynieryjne w zakresie projektowania 712500005 Usługi architektoniczne, inżynieryjne i pomiarowe 712480008 Nadzór nad projektem i dokumentacją 712420006 Przygotowanie przedsięwzięcia i projektu, oszacowanie kosztów 712210003 Usługi architektoniczne w zakresie obiektów budowlanych 792000006 Usługi księgowe, audytorskie i podatkowe  | 
					
| Numer wyniku | 6486322 | 
Używając tego serwisu zgadzasz się na przechowywanie plików cookies w przeglądarce na Twoim komputerze. Kontynuuj
