Dostawy mięsa i wędlin dla potrzeb prowadzonej działalności gastronomicznej/hotelarskiej.

Usługi cateringowe, hotelarskie i restauracyjne

Tryb zamówienia Przetarg publiczny
Rodzaj zamówienia Dostawy
Tytuł Dostawy mięsa i wędlin dla potrzeb prowadzonej działalności gastronomicznej/hotelarskiej.
Zamawiający

Dostępne dla zalogowanych

Miejsce realizacji Warszawa
Data publikacji 2025-08-04
Data składania ofert 12/08/2025
Dokumenty do pobrania

Dostępne dla zalogowanych

Sprostowania do zamówienia
Kod CPV 151000009 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
151300008 Produkty mięsne
151316001 Produkty wołowe i cielęce
151315000 Produkty drobiowe
151314009 Produkty wieprzowe
151311305 Wędliny
151130003 Wieprzowina
151120006 Drób
151110009 Mięso wołowe
Numer przetargu 6446045