14 dni bezpłatnego testu
Tryb zamówienia | Zapytanie ofertowe |
---|---|
Rodzaj zamówienia | Zamówienia łączone |
Tytuł | CZĘŚĆ 1. GASTRONOMICZNEGO SPRZĘTU KUCHENNEGO, CZĘŚĆ 2. LINII DO GOTOWANIA WYROBÓW MĄCZNYCH WRAZ Z USŁUGĄ SZKOLENIOWĄ |
Zamawiający | Dostępne dla zalogowanych |
Miejsce realizacji | Bronisze |
Data publikacji | 2025-07-01 |
Data składania ofert | 08/07/2025, Godzina 23:59 |
Dokumenty do pobrania | Dostępne dla zalogowanych |
Kod CPV |
393150003 Urządzenia restauracyjne 393140006 Przemysłowy sprzęt kuchenny 392210007 Sprzęt kuchenny 422140009 Piece kuchenne, suszarki do produktów rolnych oraz urządzenia do gotowania lub podgrzewania |
Numer przetargu | 6361522 |
Używając tego serwisu zgadzasz się na przechowywanie plików cookies w przeglądarce na Twoim komputerze. Kontynuuj