Przygotowanie usługi hotelowej i gastronomicznej (obiadu) dla 20 uczestników warsztatów terenowych w ramach projektu pn. "Dla przyszłych pokoleń agroleśnictwo szansą dla klimatu i środowiska"

Usługi cateringowe, hotelarskie i restauracyjne

Tryb zamówienia Przetarg publiczny
Rodzaj zamówienia Usługi
Tytuł Przygotowanie usługi hotelowej i gastronomicznej (obiadu) dla 20 uczestników warsztatów terenowych w ramach projektu pn. "Dla przyszłych pokoleń agroleśnictwo szansą dla klimatu i środowiska"
Zamawiający

Dostępne dla zalogowanych

Miejsce realizacji Wrocław
Data publikacji 2025-05-29
Data składania ofert 10/06/2025
Dokumenty do pobrania

Dostępne dla zalogowanych

Kod CPV 553000003 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
551100004 Hotelarskie usługi noclegowe
Numer przetargu 6290475