Wykonanie usługi cateringowej podczas II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej. Jakość w Zarządzaniu. Zarządzanie w świecie 4.0.

Usługi cateringowe, hotelarskie i restauracyjne

Tryb zamówienia Przetarg publiczny
Rodzaj zamówienia Usługi
Tytuł Wykonanie usługi cateringowej podczas II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej. Jakość w Zarządzaniu. Zarządzanie w świecie 4.0.
Zamawiający

Dostępne dla zalogowanych

Miejsce realizacji Kalisz
Data publikacji 2025-04-10
Data składania ofert 17/04/2025
Dokumenty do pobrania

Dostępne dla zalogowanych

Kod CPV 555200001 Usługi dostarczania posiłków
554000004 Usługi podawania napojów
553000003 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
553200009 Usługi podawania posiłków
553210006 Usługi przygotowywania posiłków
Numer przetargu 6184690