14 dni bezpłatnego testu
Tryb zamówienia | Przetarg publiczny |
---|---|
Rodzaj zamówienia | Usługi |
Tytuł | Opracowanie projektu budowlanego na przebudowę i poprawę funkcjonalności kompleksu kuchennego w celu spełnienia wymogów sanitarnych i systemu HACCP wraz ze zmianą i optymalizacją procesu technologicznego przygotowania posiłków |
Zamawiający | Dostępne dla zalogowanych |
Miejsce realizacji | podkarpackie |
Data publikacji | 2025-03-07 |
Data składania ofert | 08/04/2025, Godzina 10:00 |
Dokumenty do pobrania | Dostępne dla zalogowanych |
Kod CPV |
710000008 Usługi architektoniczne, budowlane, inżynieryjne i kontrolne 714200008 Architektoniczne usługi zagospodarowania terenu 713200007 Usługi inżynieryjne w zakresie projektowania 712500005 Usługi architektoniczne, inżynieryjne i pomiarowe 712480008 Nadzór nad projektem i dokumentacją 712420006 Przygotowanie przedsięwzięcia i projektu, oszacowanie kosztów 712210003 Usługi architektoniczne w zakresie obiektów budowlanych 792000006 Usługi księgowe, audytorskie i podatkowe |
Numer przetargu | 6104627 |
Używając tego serwisu zgadzasz się na przechowywanie plików cookies w przeglądarce na Twoim komputerze. Kontynuuj