14 dni bezpłatnego testu
Tryb zamówienia | Wynik |
---|---|
Rodzaj zamówienia | Dostawy |
Tytuł | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkół w Lubominie w okresie od 1 września do 31 grudnia 2024 roku |
Zamawiający | Dostępne dla zalogowanych |
Miejsce realizacji | Lubomino |
Data publikacji | 2025-02-06 |
Kod CPV |
032212204 Groch 032212101 Fasola 144300004 Sól warzona i czysty chlorek sodu 150000008 Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 159810008 Wody mineralne 158000006 Różne produkty spożywcze 158980009 Drożdże 158960005 Produkty głęboko mrożone 158940001 Przetworzone produkty spożywcze 158943004 Dania gotowe 158930004 Produkty suszone 158920007 Wywary warzywne, ekstrakty, substancje peptydowe i zagęszczacze 158910000 Zupy i buliony 158720001 Zioła i przyprawy korzenne 158723004 Zioła 158722003 Przyprawy korzenne 158721002 Pieprz 158710004 Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda 158712006 Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych 158712707 Mieszanki przypraw 158712738 Majonez 158712501 Musztarda 158712305 Ketchup 158640002 Produkty z herbaty lub herbaty paragwajskiej (maté) 158510008 Produkty mączne 158511009 Makaron niegotowany 158422200 Batony czekoladowe 158410005 Kakao 158300005 Cukier i produkty pokrewne 158312004 Cukier biały 158212001 Herbatniki słodkie 156100007 Produkty przemiału ziarna 156141006 Ryż długoziarnisty 156130008 Produkty z ziaren zbóż 156133111 Płatki kukurydziane 156120001 Mąka zbożowa lub roślinna i podobne produkty 156123004 Mąka i mączka warzywna 156121002 Mąka pszenna 154112004 Olej spożywczy 153322965 Dżem truskawkowy 153315002 Warzywa konserwowane w occie 153314623 Groch puszkowany 153314276 Skoncentrowany przecier pomidorowy 153314252 Przecier pomidorowy 153311709 Warzywa mrożone 153200007 Soki owocowe i warzywne 153217001 Mieszanki soków nieskoncentrowanych 153111002 Chipsy i frytki |
Numer wyniku | 6040417 |
Używając tego serwisu zgadzasz się na przechowywanie plików cookies w przeglądarce na Twoim komputerze. Kontynuuj