Organizacja i obsługa techniczna oraz usługa cateringu, czyli podawania posiłków i napojów podczas konferencji zamykającej III edycję Funduszy Norweskich i Funduszy Europejskiego Obszaru Gospod. (...)

Usługi cateringowe, hotelarskie i restauracyjne

Tryb zamówienia Przetarg publiczny
Rodzaj zamówienia Usługi
Tytuł Organizacja i obsługa techniczna oraz usługa cateringu, czyli podawania posiłków i napojów podczas konferencji zamykającej III edycję Funduszy Norweskich i Funduszy Europejskiego Obszaru Gospod. (...)
Zamawiający

Dostępne dla zalogowanych

Miejsce realizacji Warszawa
Data publikacji 2024-10-16
Data składania ofert 24/10/2024
Dokumenty do pobrania

Dostępne dla zalogowanych

Kod CPV 553000003 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
799520002 Usługi w zakresie organizacji imprez
Numer przetargu 5749397